Turcia-Pesto Calzone
Această rețetă servește 25. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză provolone, piept de curcan oscar mayer deli, crustă de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bistro Turcia Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Chiftele de curcan Pesto și afine cu sos de scufundare cu iaurt Pesto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Derulați aluatul de pizza pe suprafața de lucru curată. Trageți la dreptunghi de 15x11 inci; tăiați pe jumătate pe lungime, apoi pe jumătate transversal pentru a forma patru dreptunghiuri.
Acoperiți fiecare dreptunghi de aluat cu 4 felii de curcan, 1 felie de brânză și 1 lingură. pesto; ori dreptunghi în jumătate pentru a închide umplere. Sigilați marginile cu furculița.
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 15 min. sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.