Turcia Jambalaya ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 251 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Turcia Jambalaya, Cârnați De Curcan Jambalaya, și Turcia și cârnați Jambalaya.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 6 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă în ardei gras și următoarele 5 ingrediente (ardei gras prin piper negru); saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Piper Negru
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați orez; saut 1 minut. Se amestecă bulionul și roșiile; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Bulion
Orez
4
Adăugați curcan și cârnați; acoperiți și gătiți 5 minute.