Turcia Empanadas
Empanadele de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 693 calorii, 16g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână umplutură, sos de afine, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Empanadas de curcan și piure de cartofi-Empanadas de Pavo, Turcia Empanadas, și Empanadas De Curcan Cu Salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă curcanul cu sosul răcit în miccastron.
Întindeți 3 foi de patiserie până la 12 inci lungidreptunghiuri pe suprafața de lucru cu făină.
Tăiați 2 runde de șase inci din fiecare foaie de pastry, folosind placă mică ca ghid (6 roundstotal).
Plasați fiecare rundă pe un pătrat de 8 până la 9 inch.
Lingură 2 1/2 linguri piure de cartofila jumătate din fiecare rundă de patiserie; apăsați ușorpentru a aplatiza, lăsând marginea de 1/2 inch. Se acoperă cu2 până la 3 linguri umplutură, apoi aproximativ1/3 cană amestec de curcan.
Periați glazura în jurul umplerii pe 1 patiseriejumătate. Îndoiți patiseria simplă pe jumătate peste umplutură, întinzând aluatul pentru a acoperi. Sigilați marginile cu dinți de furcă. Repetați pentru a forma încă 5 empanade.
Transferați empanadele (încă pe pergamente) pe 2 foi de copt cu margini (3 pe fiecare foaie), distanțându-se la 2 inci. Chillempanadas 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. apăsați din nou marginile empanadelor cu dinți de furcă.
Periați panadas cu glazură de albuș de ou și tăiați fante mici în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
Coaceți empanadas 10 minute. Reduceți căldura la 350 cm.F și coaceți empanadele până când sunt umplute și aurii, cu 25 până la 35 de minute mai mult.
Serviți empanadas, trecând cranberrysauce alături