Turcia cu umplutură de castane

Turcia cu umplutură de castane
Reteta Turcia cu umplutura de castane poate fi facuta în aproximativ 4 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă de la Taste Of Home necesită castane, unt, curcan și țelină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curcan Prăjit Cu Umplutură De Castane, Turcia cu umplutură de castane de mere și sos de cidru, și Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, aduceți 2 qts. de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Tăiați un " X " în fiecare castan; picătură în apă clocotită. Reveniți la fierbere; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scoateți de pe foc; cojiți coaja exterioară și pielea interioară. Tăiați grosolan castanele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
4
Într-o tigaie mică, călește țelina și ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați într-un castron mare; adăugați cârnați, umplutură și castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați bulion și apă; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Umpleți ușor curcanul chiar înainte de prăjire. Deschideri de frigarui; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Periați cu ulei. Friptura, neacoperita, la 325 de lei timp de 4-1 / 4 pana la 4-3 / 4 ore sau pana cand un termometru pentru carne citeste 180 de lei pentru curcan si 165 de lei pentru umplutura, ungand ocazional. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și de a tăia curcanul. Dacă doriți, îngroșați picăturile de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate31
Revista