Turcia cu umplutură de castane

Turcia cu umplutură de castane
Reteta Turcia cu umplutura de castane poate fi facuta în aproximativ 4 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă de la Taste Of Home necesită castane, unt, curcan și țelină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curcan Prăjit Cu Umplutură De Castane, Turcia cu umplutură de castane de mere și sos de cidru, și Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, aduceți 2 qts. de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Tăiați un " X " în fiecare castan; picătură în apă clocotită. Reveniți la fierbere; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți de pe foc; cojiți coaja exterioară și pielea interioară. Tăiați grosolan castanele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
4
Într-o tigaie mică, călește țelina și ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Transferați într-un castron mare; adăugați cârnați, umplutură și castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați bulion și apă; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Umpleți ușor curcanul chiar înainte de prăjire. Deschideri de frigarui; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Periați cu ulei. Friptura, neacoperita, la 325 de lei timp de 4-1 / 4 pana la 4-3 / 4 ore sau pana cand un termometru pentru carne citeste 180 de lei pentru curcan si 165 de lei pentru umplutura, ungand ocazional. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și de a tăia curcanul. Dacă doriți, îngroșați picăturile de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate31
Revista