Turcia cu umplutură de castane
Reteta Turcia cu umplutura de castane poate fi facuta în aproximativ 4 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Această rețetă de la Taste Of Home necesită castane, unt, curcan și țelină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curcan Prăjit Cu Umplutură De Castane, Turcia cu umplutură de castane de mere și sos de cidru, și Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, aduceți 2 qts. de apă la fierbere.
Tăiați un " X " în fiecare castan; picătură în apă clocotită. Reveniți la fierbere; gatiti 5 minute.
Scoateți de pe foc; cojiți coaja exterioară și pielea interioară. Tăiați grosolan castanele; pus deoparte.
Într-o tigaie mică, călește țelina și ceapa în unt până se înmoaie.
Transferați într-un castron mare; adăugați cârnați, umplutură și castane.
Adăugați bulion și apă; aruncați pentru a amesteca.
Umpleți ușor curcanul chiar înainte de prăjire. Deschideri de frigarui; legați copanele împreună.
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Periați cu ulei. Friptura, neacoperita, la 325 de lei timp de 4-1 / 4 pana la 4-3 / 4 ore sau pana cand un termometru pentru carne citeste 180 de lei pentru curcan si 165 de lei pentru umplutura, ungand ocazional. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.
Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și de a tăia curcanul. Dacă doriți, îngroșați picăturile de tigaie pentru sos.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir