Turcia Chiftele Submarine
Turcia Subs perisoare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 511 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, rulouri de eroi, curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 54%. Încercați Turcia Chiftele Submarine, Turcia Chiftele Submarine, și Turcia chiftele submarine pe pâine prăjită usturoi pâine chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați curcanul, pesmetul, oul, parmezanul, sarea și praful de usturoi într-un castron mare.
Se amestecă ușor cu mâinile. Formați în 1 duzină de bile de 2 inci.
Uleiul cald într-o oală mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti chiftelutele, intorcand ocazional, pana se rumenesc pe toate partile, 6 pana la 8 minute.
Adăugați sosul, aduceți la foc mic, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când chiftelele sunt fierte, aproximativ 15 minute.
Preîncălziți broilerul la mare. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Scoateți centrele de aluat din rulouri și așezați 1 felie de brânză în fiecare. Se fierbe până se topește brânza, 1 până la 2 minute. Lingurați chiftelele și sosul în rulouri și serviți imediat.