Turcia Bolognese
Bolognese de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. O porție conține 598 de calorii , 34 g de proteine și 21 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Pentru 1,73 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați curcan, spaghete, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor mare de 89% . ÎncercațiOrrechiette cu „Mâncați-vă legumele” Bolognese de curcan , Ragu Bolognese de curcan cu Pappardelle și Sos Bolognese autentic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și căleți până devin translucide, aproximativ 5 minute.
Se adauga morcovul si telina si se calesc pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se adauga curcanul si se caleste 1 minut.
Adăugați sosul marinara. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți ușor timp de 15 minute pentru a permite aromelor să se amestece, amestecând des. Se amestecă busuiocul. Se condimenteaza sosul, dupa gust, cu sare si piper. (Sosul poate fi preparat cu 1 săptămână înainte. Răciți complet sosul, apoi transferați-l într-un recipient și congelați pentru utilizare ulterioară. Aduceți sosul la fiert înainte de utilizare.)
Între timp, gătiți spaghetele într-o oală mare cu apă clocotită cu sare până când sunt fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Adăugați pastele în sos și amestecați pentru a se acoperi, adăugând suficient lichid de gătit rezervat pentru a se umezi după cum este necesar.