Tunelul tortului Penuche
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.27 pe portie. O porție conține 549 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 94 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort Tunel De Căpșuni, Tort De Tunel De Ciocolată, și Tunelul de tort Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 350 F. vas de grăsime și făină bundt foarte bine.
În bolul mixerului cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul, zahărul brun și zahărul granulat la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Adăugați treptat cele două căni de zahăr de cofetărie până se amestecă bine.
Scoateți vasul din mixer și folosind lingura de lemn, amestecați făina, sarea și nucile pecan până se omogenizează bine. Puneți aluatul în tigaie unsă și făinată; se întinde uniform. Umpleți tigaia până când aluatul ajunge la 1 inch de sus a tigaiei. În funcție de dimensiunea tăvii bundt, este posibil să aveți niște aluat suplimentar.
Coaceți până când partea superioară este setată și marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 45 până la 50 de minute. Se răcește în poziție verticală în tigaie pe grătar 1 1/2 ore. Folosind un cuțit ascuțit, slăbiți ușor părțile laterale ale tortului din tigaie. Inversați pe placa de servire; se răcește cel puțin 2 ore.
Odată răcit, lingurați sosul butterscotch deasupra tortului, permițând unora să curgă pe părți. Dacă doriți, presărați așchii de ciocolată deasupra. Depozitați bine acoperit.