Tulpini de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel

Tulpini de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel
Tulpinile de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Saut Smog Elvețian Cu Usturoi, Tocană de miel cu brânză elvețiană și pâine prăjită cu usturoi-pătrunjel, și Ciorbă Elvețiană sotată cu lămâie și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați tulpinile de smog în apă rece. (Vezi nota de mai jos despre utilizarea frunzelor de brustă.) Aduceți 3 litri de apă la fierbere, aruncați tulpinile și gătiți la fierbere moderată până când se simt fragede când sunt împinse cu o furculiță, aproximativ 30 de minute, în funcție de tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Puneți uleiul de măsline și usturoiul într-o tigaie, porniți focul la mediu. Gatiti si amestecati usturoiul pana devine foarte usor colorat, apoi adaugati tulpinile fierte, patrunjelul, sarea si piperul. Întoarceți căldura până la mediu, aruncând și întorcând tulpinile pentru a le acoperi bine. Gatiti aproximativ 5 minute, apoi transferati continutul tigaiei pe o farfurie calda si serviti imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
articol var
5
Type_27_data = {};
6
articol
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista