Tsukune (Chiftele Japoneze De Pui)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tsukune (chiftele japoneze de pui). Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 262 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia de sodiu inferior, albus de ou, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tsukune (Chiftele Japoneze De Pui), Chiftele Japoneze De Pui (Tsukune), și Tsukune (Chiftele Japoneze De Pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chiftele, încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci, 1 lingură de ghimbir tocat și 1 lingură de usturoi; sotati 2 minute.
Adăugați sherry; gătiți 3 minute sau până când lichidul se evaporă și ciupercile sunt fragede.
Scoateți din căldură; rece.
Puneți amestecul de ciuperci și miso într-un mini tocător; puls de 10 ori sau până se toacă foarte fin.
Combinați amestecul de ciuperci, rămânând 1 1/2 lingurițe ghimbir tocat, rămânând 1 1/2 lingurițe usturoi, pui și următoarele 6 ingrediente (prin albus de ou) într-un bol. Formați amestecul în chiftele de 36 (1 inch). Filetați 3 chifteluțe pe fiecare dintre cele 12 (6 inci) frigarui de bambus plat. Se răcește timp de 30 de minute.
Pentru a pregăti sosul, combinați mirin, sos de soia, zahăr și oțet într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă sucul, 2 lingurițe de ghimbir ras și serrano. Rezervați 2 linguri de sos.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Puneți 6 frigarui în tigaie; gătiți 9 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scoateți din tigaie; periați jumătate de sos peste chiftele. Repetați procedura cu restul de 6 frigarui și sos.
Se presara cu seminte de susan; se serveste cu sos rezervat 2 linguri.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc]()
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Numit după bunica lor, Hope Marguerite Beaumont, acest butoi fermentat și maturizat Chenin Blanc este întotdeauna elegant și complex. Câștigător a patru rating platou de 5 stele, este văzut ca unul dintre vinurile Chenin de referință din Africa de Sud.