Trufe De Ricotta Cu Somon Afumat

Trufe De Ricotta Cu Somon Afumat
Dacă 21 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., trufele de Ricotta cu somon afumat ar putea fi grozave fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 62 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână capere, mărar, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Împachetări Cu Somon Afumat Și Ricotta, Trufe de ghimbir cu ciocolată {cu Cacao și sare de mare afumată}, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista