Trufe de ciocolată Grand Marnier cu fistic

Trufe de ciocolată Grand Marnier cu fistic necesită aproximativ 4 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 de calorii , 7 g de proteine și 25 g de grăsimi . Această rețetă servește 18. Mergeți la magazin și luați sare, smântână groasă, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Doar câțiva oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și trufele cu fistic Grand Marnier , prăjitura cu brânză cu așchii de ciocolată Grand Marnier și torta Grand Marnier cu ciocolată și vanilie .
Instrucțiuni
Tăiați ciocolata și puneți-o într-un bol termorezistent. Aduceți smântâna groasă, untul și sarea la fiert într-o cratiță la foc mediu; se toarna peste ciocolata si se lasa sa stea pana se topeste complet, aproximativ 10 minute. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc sau se bate până se omogenizează. (Dacă este necesar, puneți la microunde la intervale de 20 de secunde până când ciocolata se topește.)
Se amestecă extractul de vanilie și Grand Marnier. Se amestecă până când ganache-ul este neted și strălucitor.
Se toarnă într-o tavă de copt puțin adâncă și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Rulați linguri de ganache în 18 până la 24 de bile, apoi rulați în fistic tocat.
Transferați pe o tavă de copt tapetată cu pergament, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider până se întărește, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Pentru a le face în avans, rulați în bile, dar nu le acoperiți; acoperiți și congelați până la 2 săptămâni.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de a se descoperi, apoi rulați în acoperire.)
Fotografie de Johnny Miller