Trufe De Ciocolată

Trufe De Ciocolată
Trufe de ciocolata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 111 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ciocolată semidulce, cacao și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Unt Brun Ciocolată Albă-Ciocolată Bucată Cookie Aluat Trufe, Matcha ciocolata trufe-Vegan Cookie Fairy ' s Little Book of Chocolate, și Trufe ușoare de ciocolată înmuiate în ciocolată albă.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, aduceți smântâna la fierbere. Între timp, puneți ciocolata tocată într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă smântână peste ciocolată și se amestecă ușor cu o spatulă flexibilă până când ciocolata se topește și amestecul este neted. (Dacă ciocolata nu se topește complet, așezați vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și amestecați până se topește și se omogenizează.) Se amestecă cognacul. Se răcește amestecul până se întărește, cel puțin 3 ore; dacă se dorește, se acoperă și se răcește până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
ConiacConiac
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Aliniați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu o bucată de hârtie cerată. Cu o lingură, scoateți porții de 1 lingură de amestec de ciocolată; așezați pe hârtie cerată. Dacă amestecul este prea ferm pentru a scoate, lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Așezați 1/4 cană de cacao pe o farfurie cu margini. Praf mâinile ușor cu cacao. Cu mâinile, rotiți fiecare lingură de amestec de ciocolată într-o bilă, apoi rulați în cacao pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați fiecare trufă într-o ceașcă mică de bomboane de hârtie (Vezi notele). Pentru depozitare, așezați trufele între straturile de hârtie cerată într-un recipient etanș și răcoriți. Sfătuiți destinatarul să se răcească și el, apoi aduceți la temperatura camerei chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista