Trufe De Bricolaj

Trufe De Bricolaj
Rețeta se pot face trufe de bricolaj în aproximativ 5 ore și 45 de minute. Pentru $3.94 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 144. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1070 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă din Mâncare și vin necesită rom, unt, cardamom măcinat și smântână grea. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Trufe, Pecan Pie Trufe, și Trufe De Mentă.

Instrucțiuni

1
Înveliți trufele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
2
Într-o cratiță mare, aduceți crema la foc mic. Într-un castron mare, combinați ciocolata tocată cu untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Lăsați să stea până se topesc ciocolata și untul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Bateți ganache-ul până când este neted și strălucitor.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Înveliți trufele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
7
Împărțiți ganache-ul în 4 boluri. Pentru a-l aroma, adăugați fie romul, uleiul de mentă, espresso sau cardamom la fiecare lot. Acoperiți ganache-ul și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MentăUlei De Mentă
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Înveliți trufele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
9
Aliniați 3 foi mari de copt cu margini cu hârtie pergament. Folosind o lingură de înghețată de 1 lingură, aruncați linguri de ganache pe foile de copt. Se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Înveliți trufele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
11
Puneți acoperirile în boluri mici. Umeziți-vă mâinile cu apă cu gheață și rotiți ganache-ul în bile, apoi rulați în acoperiri. Împachetați trufele în pungi sau cutii decorative.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
TrufeTrufe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții144
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista