Trufe De Bricolaj

Trufe De Bricolaj
Rețeta se pot face trufe de bricolaj în aproximativ 5 ore și 45 de minute. Pentru $3.94 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 144. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1070 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă din Mâncare și vin necesită rom, unt, cardamom măcinat și smântână grea. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Trufe, Pecan Pie Trufe, și Trufe De Mentă.

Instrucțiuni

1
Înveliți trufele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
2
Într-o cratiță mare, aduceți crema la foc mic. Într-un castron mare, combinați ciocolata tocată cu untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
4
Lăsați să stea până se topesc ciocolata și untul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Bateți ganache-ul până când este neted și strălucitor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Înveliți trufele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
7
Împărțiți ganache-ul în 4 boluri. Pentru a-l aroma, adăugați fie romul, uleiul de mentă, espresso sau cardamom la fiecare lot. Acoperiți ganache-ul și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MentăUlei De Mentă
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Înveliți trufele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
9
Aliniați 3 foi mari de copt cu margini cu hârtie pergament. Folosind o lingură de înghețată de 1 lingură, aruncați linguri de ganache pe foile de copt. Se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Înveliți trufele
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
11
Puneți acoperirile în boluri mici. Umeziți-vă mâinile cu apă cu gheață și rotiți ganache-ul în bile, apoi rulați în acoperiri. Împachetați trufele în pungi sau cutii decorative.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
TrufeTrufe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții144
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista