Trufe Cu Unt De Arahide

Trufe Cu Unt De Arahide
Unt de arahide trufe este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 35 de porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 117 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pudră de cacao, unt de arahide, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Trufe Cu Unt De Arahide, Trufe Cu Unt De Arahide, și Trufe Cu Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Așezați untul de arahide și untul într-un castron mare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Se toarnă amestecul într-o tigaie adâncă de 2 inci, se întinde uniform și se pune la congelator timp de 30 de minute sau până se fixează (ar trebui să aibă consistența fudge). Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, formați runde și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Lăsați trufele să se întărească la congelator timp de aproximativ 15 minute. După scoaterea din congelator, rulați trufele între mâini în sfere de dimensiuni de marmură, strângând ușor (încercați să faceți acest lucru rapid, altfel vor deveni prea moi). Acum Puteți praf trufele cu cacao și le puteți servi așa cum sunt, dar își vor păstra forma mai bine dacă le acoperiți mai întâi cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
TrufeTrufe
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1
Lăsați trufele să se odihnească în congelator în timp ce faceți glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
TrufeTrufe
2
Așezați bucățile de ciocolată rămase într-un castron mare peste o cratiță cu apă clocotită și amestecați ocazional, până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când ciocolata începe să se fixeze la marginea vasului. Aruncați trufele în ciocolata topită și recuperați-le cu o furculiță, permițând scurgerii excesului de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
TrufeTrufe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Garnisiți imediat sau lăsați trufele simple și continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
5
Garnitură: puneți trufele proaspăt acoperite pe o farfurie și Cerneți pudra de cacao peste ele. Întoarceți trufele și Cerneți din nou pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
TrufeTrufe
1
Așezați trufele pe foaia de copt căptușită și lăsați-le să se așeze la frigider timp de 5 minute. Trufele se vor păstra aproximativ 2 săptămâni, răcite sau la temperatura camerei, atunci când sunt depozitate într-un recipient bine închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista