Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați triunghiuri de mămăligă cu brânză de capră și ciuperci sălbatice. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 356 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, apă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mamaliga cremoasa cu branza de capra cu Rago de ciuperci salbatice"t, Amestec de ciuperci sălbatice cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră, și Mamaliga cu ciuperci caramelizate, Marinara + oua prajite si branza de capra.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 1/2 căni de bulion și 1 cană de apă într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mare. Adăugați treptat mămăligă, amestecând cu un bici. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă parmezanul. Lingurați mămăliga într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit, răspândindu-se uniform. Apăsați folia de plastic pe suprafața mămăligii; răciți 2 ore sau până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Spray De Gătit
Mamaliga
Bulion
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Tăiați mămăliga în 4 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
3
Tăiați fiecare pătrat în jumătate în diagonală pentru a forma triunghiuri.
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați jumătate din triunghiurile polenta; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
6
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu 1 linguriță de ulei și polenta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Încălziți restul de 1/2 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ciuperci și următoarele 3 ingrediente; saut 3 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
9
Combinați restul de 1 1/2 căni de bulion, vin și amidon de porumb; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Vin
10
Adăugați amestecul de bulion, cimbru și pătrunjel în amestecul de ciuperci; aduceți la fierbere și gătiți 7 minute sau până când este ușor gros, amestecând continuu. Sos de lingură peste mămăligă; se presară cu brânză de capră.