Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice

Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați triunghiuri de mămăligă cu brânză de capră și ciuperci sălbatice. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 356 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, apă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mamaliga cremoasa cu branza de capra cu Rago de ciuperci salbatice"t, Amestec de ciuperci sălbatice cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră, și Mamaliga cu ciuperci caramelizate, Marinara + oua prajite si branza de capra.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de bulion și 1 cană de apă într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mare. Adăugați treptat mămăligă, amestecând cu un bici. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă parmezanul. Lingurați mămăliga într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit, răspândindu-se uniform. Apăsați folia de plastic pe suprafața mămăligii; răciți 2 ore sau până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Spray De GătitSpray De Gătit
MamaligaMamaliga
BulionBulion
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Tăiați mămăliga în 4 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
3
Tăiați fiecare pătrat în jumătate în diagonală pentru a forma triunghiuri.
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați jumătate din triunghiurile polenta; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
6
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu 1 linguriță de ulei și polenta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Încălziți restul de 1/2 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciuperci și următoarele 3 ingrediente; saut 3 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
9
Combinați restul de 1 1/2 căni de bulion, vin și amidon de porumb; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
VinVin
10
Adăugați amestecul de bulion, cimbru și pătrunjel în amestecul de ciuperci; aduceți la fierbere și gătiți 7 minute sau până când este ușor gros, amestecând continuu. Sos de lingură peste mămăligă; se presară cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
MamaligaMamaliga
BulionBulion
SosSos
CimbruCimbru
11
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista