Triple Play Pui La Grătar

Triple Play Pui La Grătar
Această rețetă servește 30. O porție conține 66 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă 18 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Triple Play pui la grătar ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de coajă de lămâie, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rulouri De Scorțișoară Triple-Play, Triple Play Cookie-Uri Cu Unt De Arahide, și Joc Triplu În Timpul Săptămânii: Amestec De Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți uleiul, ceapa și usturoiul până devin aurii, aproximativ 10 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați restul ingredientelor sosului și amestecați pentru a combina. Aduceți sosul la foc mic, reduceți focul la minim și gătiți până se îngroașă ușor, 10 până la 15 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
3
Într-un castron mic se amestecă ingredientele freca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați frecarea uniform pe toate bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute înainte de grătar. Pregătiți grătarul pentru gătit direct și indirect la foc mediu. Triple Play Pui La Grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți puiul, cu pielea în jos, la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până se rumenesc, 8 până la 10 minute, întorcându-se ocazional. Mutați bucățile de pui la foc mediu indirect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scurgeți și împrăștiați așchii de lemn peste cărbunele aprins sau puneți-le în cutia de fum a unui grătar pe gaz, urmând instrucțiunile producătorului. Continuați să grătiți puiul, cu capacul închis, timp de aproximativ 20 de minute. Apoi periați ambele părți cu un strat subțire de sos și gătiți până când sucurile se limpezesc și carnea nu mai este roz la os, aproximativ 15 minute, întorcându-se ocazional și perindând cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sosul rămas pe lateral
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista