Trilogia Somonului (Partea I): Somon La Cuptor Cu Cartofi

Trilogia Somonului (Partea I): Somon La Cuptor Cu Cartofi
Trilogia somonului (Partea I): somonul la cuptor cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 578 calorii, 43G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Food.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este extraordinar. Încercați Trilogia Somonului (Partea A II-A): Gravad Salmon Pasta Frittata, Trilogia somonului (partea a II-a): Gravad Salmon, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista