Triglie de scoglio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Triglie de scoglio. Această rețetă face 4 porții cu 1445 calorii, 115g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $13.35 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, frunze de busuioc, pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, și Scoglio (Paste Cu Fructe De Mare) pentru rețete similare.
Ingrediente Porții:
4 2 linguri. oregano uscat Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobiți 30 măsline negre, fără sâmburi și grosiere 2 2 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley semințe de fenicul, ușor prăjite 4 2 linguri. oregano uscat chefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puțin 250 Cheddar sau Monterey Jack Cheese pește, 9–14oz (250–400g) fiecare, eviscerat 20 frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosier 20 frunze proaspete de busuioc, tocate grosier 1 (vinete) ulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul său 4 2 linguri. oregano uscat usturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâie 4 2 linguri. oregano uscat usturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreună 1 cățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verde 1 suc de lamaie 4 2 linguri. oregano uscat urme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparte 2 lămâi 4 2 linguri. oregano uscat de lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie 4 2 linguri. oregano uscat puțin ulei de măsline ușor 4 2 linguri. oregano uscat și ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piper 4 2 linguri. oregano uscat Chefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjel 1 mici Pentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsă 4 2 linguri. oregano uscat grătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtă 4 smalls chefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabă 4 2 linguri. oregano uscat Luați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitatea 3 2 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley sare de rocă 4 2 linguri. oregano uscat sare de mare și piper negru proaspăt măcinat 1 1 jalape roșu proaspăt sau chili serrano 4 2 linguri. oregano uscat și aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând orice 4 2 linguri. oregano uscat sau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucit 4 2 linguri. oregano uscat apă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezul 4 2 linguri. oregano uscat și coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fie 4 2 linguri. oregano uscat Acoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupra 4 2 linguri. oregano uscat ușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de copt 4 2 linguri. oregano uscat scalate și curățate 4 2 linguri. oregano uscat trage aruncat 4 2 linguri. oregano uscat Triglie de scoglio 4 2 linguri. oregano uscat când este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frig