Triglie de scoglio

Triglie de scoglio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Triglie de scoglio. Această rețetă face 4 porții cu 1445 calorii, 115g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $13.35 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, frunze de busuioc, pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, și Scoglio (Paste Cu Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Ingrediente

42 linguri. oregano uscatPreîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobițiPreîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobiți30măsline negre, fără sâmburi și grosieremăsline negre, fără sâmburi și grosiere22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysemințe de fenicul, ușor prăjitesemințe de fenicul, ușor prăjite42 linguri. oregano uscatchefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puținchefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puțin250Cheddar sau Monterey Jack Cheesepește, 9–14oz (250–400g) fiecare, evisceratpește, 9–14oz (250–400g) fiecare, eviscerat20frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosierfrunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosier20frunze proaspete de busuioc, tocate grosierfrunze proaspete de busuioc, tocate grosier1(vinete)ulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul săuulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul său42 linguri. oregano uscatusturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâieusturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâie42 linguri. oregano uscatusturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreunăusturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreună1cățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verdecățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verde1suc de lamaiesuc de lamaie42 linguri. oregano uscaturme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparteurme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparte2lămâilămâi42 linguri. oregano uscatde lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaiede lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie42 linguri. oregano uscatpuțin ulei de măsline ușorpuțin ulei de măsline ușor42 linguri. oregano uscatși ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piperși ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piper42 linguri. oregano uscatChefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjelChefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjel1miciPentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsăPentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsă42 linguri. oregano uscatgrătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtăgrătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtă4smallschefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabăchefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabă42 linguri. oregano uscatLuați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitateaLuați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitatea32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysare de rocăsare de rocă42 linguri. oregano uscatsare de mare și piper negru proaspăt măcinatsare de mare și piper negru proaspăt măcinat11 jalape roșu proaspăt sau chili serrano1 jalape roșu proaspăt sau chili serrano42 linguri. oregano uscatși aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând oriceși aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând orice42 linguri. oregano uscatsau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucitsau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucit42 linguri. oregano uscatapă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezulapă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezul42 linguri. oregano uscatși coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fieși coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fie42 linguri. oregano uscatAcoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupraAcoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupra42 linguri. oregano uscatușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de coptușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de copt42 linguri. oregano uscatscalate și curățatescalate și curățate42 linguri. oregano uscattrage aruncattrage aruncat42 linguri. oregano uscatTriglie de scoglioTriglie de scoglio42 linguri. oregano uscatcând este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frigcând este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frig
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista