Trifle dulci de piersici
Trifle dulci de piersici este un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 661 calorii. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, lapte, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Cartofi Dulci Ghimbir Snap Cookie Fleacuri, Ceai Dulce De Piersici, și Sos Dulce De Piersici.
Instrucțiuni
Înjumătățiți păstăile de vanilie pe lungime și răzuiți semințele, apoi amestecați pudra de cremă, zahărul, semințele de vanilie și 2 lingurițe de lapte. Se fierbe laptele rămas, apoi se amestecă în cremă. întoarceți crema în tigaia curățată și aduceți la fierbere, amestecând până se îngroașă. Se strecoară crema printr-o sită într-un bol, se acoperă și se lasă să se răcească. chill pentru a seta.
Pentru burete, încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Ungeți și tapetați baza unei forme de tort sandwich de 18 cm. Puneți toate ingredientele, cu excepția laptelui și a cașului de lămâie, într-un robot de bucătărie și blitz până se omogenizează.
Adăugați suficient lapte pentru o consistență moale. Puneți amestecul de burete în staniu, nivelați partea superioară și coaceți timp de aproximativ 25 de minute până când este ferm. se răcește pe o grătar, apoi se împarte tortul pe mijloc în două discuri.
Întindeți un disc cu cașul de lămâie și sandvișul împreună.
Presărați piersicile cu zahărul tos într-o tigaie și gătiți la foc moderat. După 1 min, turnați vinul peste. Continuați să fierbeți timp de 2-3 minute. scoateți fructele și reduceți lichiorul la un sirop. poate fi pregătit cu câteva ore înainte.
Tăiați buretele în 6 pene, apoi tăiați fiecare pană în
Pentru fiecare porție, așezați 3 felii de burete într-un castron larg de mică adâncime.
Se acoperă cu felii de piersici, se stropesc cu sirop și se termină cu cremă și smântână de vanilie și un băț de vanilie cu zahăr (vezi vârful Garys, dreapta).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.