Rețeta cu trei fructe de pădure este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 209 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, zmeură, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fleac De Fructe De Lămâie, Fleac De Fructe De Lămâie, și Caș de lămâie și fleac de fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați laptele, iaurtul, sucul de lămâie și coaja. Îndoiți în 2 căni topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un 3-qt. castron mic sau castron de salată adâncă, stratificați o treime din cuburile de tort, o treime din amestecul de lămâie și toate căpșunile. Repetați straturile de tort și amestec de lămâie. Se acoperă cu afine și cuburi de tort rămase și amestec de lămâie.