Tri-Tip picant la grătar cu un Trio de Salsa

Tri-Tip picant la grătar cu un Trio de Salsa
Picant la gratar Tri-Tip cu un Trio de Salsan este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 276 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, piper cayenne, salsa de porumb la grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Proaspete Salsa Trio, Carne Picant Trio Gratar Fasole La Cuptor, și Friptură De Flanc La Grătar Și Trio De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar până când cărbunii sunt albi și slab strălucitori.Pregătiți Condimentele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Bateți împreună oțetul, uleiul și usturoiul tocat într-un alt castron mic. Puneți deoparte pentru a infuza cel puțin 20 de minute.Pregătiți Tri-vârfurile: înveliți ambele părți ale tri-vârfurilor cu jumătate din amestecul de condimente, frecându-l așa cum ați face o frecare uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
3
Așezați tri-vârfurile peste un foc de temperatură scăzută, 1 cu partea grasă în sus, iar cealaltă cu partea grasă în jos. Întoarceți-vă pe măsură ce prima parte devine crocantă, aproximativ 6 până la 8 minute. Aveți grijă la erupții, deoarece grăsimea care picură va alimenta focul. Întoarceți tri-vârfurile înainte ca căldura să împingă sucurile în partea de sus și continuați să rotiți folosind această metodă de sincronizare pe tot parcursul procesului de gătit. După întoarcere, ungeți cu sos și condimentați ușor, de 4 ori pe parte. Continuați să întoarceți până când tri-vârfurile sunt gătite după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească timp de 10 minute înainte de a se tăia în felii de centimetru-inch împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5
Serviți temperatura caldă sau a camerei cu trio-ul de salsa trecut la masă.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista