Tri-Chips

Tri-Chips
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Tri-Chips ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de yucca, piper, zahăr de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați chipsuri suran sau chipsuri de yam pentru picioare de elefant, cum se fac chipsuri suran, Chipsuri Pita Coapte - Chipsuri Pita Condimentate Sănătoase, și Chips-uri Ahoy Icebox tort cu Chips-uri Ahoy subtiaza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: V slicer sau mandoline
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu la foc mediu, încălziți suficient ulei de arahide pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Combinați toate ingredientele pentru amestecul de condimente într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Feliați sfecla, cartoful dulce și yucca cu un feliator în V sau mandolină în felii de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
ManiocManioc
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
6
Prăjiți fiecare legumă rădăcină separat și în loturi. Prăjiți cartoful dulce timp de 2 până la 3 minute și yucca timp de 2 minute. Se usucă sfecla și se prăjește timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
ManiocManioc
7
Scurgeți pe o tavă de hârtie căptușită cu prosop de hârtie și presărați ușor chipsurile cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista