Tri-Chips
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Tri-Chips ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de yucca, piper, zahăr de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați chipsuri suran sau chipsuri de yam pentru picioare de elefant, cum se fac chipsuri suran, Chipsuri Pita Coapte - Chipsuri Pita Condimentate Sănătoase, și Chips-uri Ahoy Icebox tort cu Chips-uri Ahoy subtiaza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: V slicer sau mandoline
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu la foc mediu, încălziți suficient ulei de arahide pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 350 de grade F.
Combinați toate ingredientele pentru amestecul de condimente într-un castron mic și dați deoparte.
Feliați sfecla, cartoful dulce și yucca cu un feliator în V sau mandolină în felii de 1/8 inci.
Prăjiți fiecare legumă rădăcină separat și în loturi. Prăjiți cartoful dulce timp de 2 până la 3 minute și yucca timp de 2 minute. Se usucă sfecla și se prăjește timp de 3 până la 4 minute.
Scurgeți pe o tavă de hârtie căptușită cu prosop de hârtie și presărați ușor chipsurile cu condimentele.
Transferați într-un castron de servire și serviți.