Trestie De Zahăr Moale Servi Inghetata

Zahăr trestie de zahăr moale servi inghetata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 944 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cacha arkulva, trestia de zahăr pentru picioare, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arțar Scorțișoară Moale Servi Inghetata, Ciocolata Banana Serveste Moale "Inghetata" {Vegan}, și Cremă De Ciocolată Moale Servește Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit greu sau un satâr, tăiați trestia de zahăr în 4 segmente de 3 inci. Împărțiți fiecare segment în sferturi pe lungime, apoi aranjați partea tăiată în sus pe o foaie de copt. Gatiti sub un broiler timp de cinci minute, pana cand suprafetele taiate arata usor uscate. Folosind cuțitul greu, îndepărtați pielea exterioară și tăiați trestia în bucăți mici. Procesați în robotul de bucătărie până când trestia este ruptă și seamănă cu ghimbirul tocat. Ar trebui să aveți între 1 1/4 și 1 1/2 căni de trestie de zahăr tocată.
Se toarnă 1/4 cană jumătate și jumătate într-un castron mic și trei linguri în altul.
Bateți amidonul de porumb în primul bol până când nu rămân bulgări și presărați gelatină peste al doilea bol.
Încălziți restul de jumătate și jumătate într-o cratiță grea la foc mediu până când se fierbe.
Se ia de pe foc, se amestecă trestia de zahăr și se acoperă pentru a lăsa să se absoarbă timp de două ore.
Aduceți laptele înapoi la foc mic la foc mediu, adăugând zahăr și sare.
Bateți în suspensie de amidon de porumb și gătiți, amestecând frecvent, până când se formează o cremă și un deget glisat pe spatele unei linguri lasă o linie curată.
Îndoiți 18 inci de pânză de brânză pe sine și așezați-o peste un recipient etanș. Tulpina cremă prin cârpă. Adunați colțurile de pânză și răsuciți-le într-un pachet strâns. Strângeți bine pachetul pentru a scurge crema, apoi aruncați-o. Se amestecă amestecul de gelatină și cacha acerbola până se dizolvă gelatina. Se pune la frigider pentru a se răci până se fixează, peste noapte sau cel puțin patru ore.
Baza va forma un gel oscilant atunci când este setat. Se amestecă într-un aparat de înghețată până când înghețata are textura de servire moale și nu este deloc curgătoare. Mâncați imediat sau răciți în congelator într-un recipient etanș. Pentru a recâștiga textura moale de servire, lăsați înghețata să se dezghețe până la punctul de a se topi după îngheț.