Trei Supă De Ceapă

Trei Supă De Ceapă
Nevoie de o supă fără gluten? Trei supă de ceapă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ceapă, cartofi, cum ar fi Yukon gold, gruy arinculre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, și Supă De Șapte Ceapă.

Instrucțiuni

1
Tăiați suficiente părți de praz alb și verde pal pentru a măsura 2 căni. Spălați bine prazul într-un castron cu apă rece. Ridicați din apă și scurgeți într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți prazul tocat, ceapa și șalotele cu sare și piper după gust, amestecând frecvent, până când marginile se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PrazPraz
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1/2 cană de apă și deglazați tigaia, răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați amestecul într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Curățați cartoful și tăiați-l în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Adăugați cartofi, bulion și apă de cană rămasă în ceapă. Se fierbe la foc mic, acoperit, amestecând ocazional, până când cartofii sunt foarte fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
BulionBulion
ApăApă
7
Pur și simplu; e supă de 1 cană într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) și amestecați în supa rămasă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Serviți supa presărată cu brânză și stropită cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BrânzăBrânză
SupăSupă
1
* Supa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet înainte de a fi răcită, acoperită. Reîncălziți, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
2
Fiecare servind aproximativ 172 de calorii și 6 grame de grăsime.
3
Gurmand
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista