Trei salata de fasole cu telina ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 205 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 295 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de măsline, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole cu unt, Tunan și țelină, Salată de fasole cu unt, Tunan și țelină, și Caracatiță la grătar cu țelină și salată de fasole Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ceapa, țelina, fasolea, fasolea garbanzo și fasolea verde într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Fasole
Fasole Verde
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Adăugați ulei de măsline, oțet, zahăr, sare, semințe de țelină și piper negru în amestecul de fasole; amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți vasul și răciți complet 2 până la 4 ore.