Tras BBQ Carne de porc

Reteta tras BBQ Carne de porc ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 10 ore și 15 minute. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 404 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, conserve de roșii, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ceapa in ulei pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoiul, fulgii de piper și piperul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, zahărul brun, oțetul, sosul de ardei iute, Worcestershire și chimenul. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul este dizolvat si incalzit.
Tăiați friptura în jumătate.
Se pune într-un 5-qt. aragaz lent; se toarnă sos peste partea de sus. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10-12 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți friptura; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit. Tăiați carnea cu două furculițe și reveniți la aragazul lent.
Căldură prin. Cu o lingura cu fante, lingura 3/4 cana amestec de carne pe fiecare rola.