Tourtier - Șase Plăcintă

Tourtier - Șase Plăcintă
O porție conține 348 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,64 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați iepure, carne de vită, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Butterfinger Pie, Plăcintă Cu Cireșe, și Placinta cu rosii a lui Sandy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron cernem făina cu sare. Faceți o fântână în centru și adăugați untul și untura tăiate cubulețe mici.
2
Se amestecă ușor cu vârfurile degetelor împreună cu apa cu gheață. Formați-vă într-un aluat neted. Împărțiți în 2 discuri, înfășurați în folie de plastic și refrigerați timp de 1 oră.
3
Așezați toate carnea printr-o mașină de tocat fină.
4
Puneți ceapa într-o tigaie uscată la foc mic și adăugați carnea. Se lasă să se prăjească ușor în propria grăsime. Când sucurile încep să se formeze în partea de jos a tigaiei, condimentează cu scorțișoară, ienibahar, sare și piper. Umpleți carnea cu apă și gătiți foarte ușor acoperită timp de 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Gatiti cartofii in apa.
5
Scurgeți și mash. Se lasă să se răcească.
6
Adăugați amestecul de carne la piureul rece și combinați bine. Condimentează cu mai multă sare, după gust, dacă este necesar.
7
Întindeți 1 disc de aluat și așezați-l într-o farfurie de plăcintă de 10 inci.
8
Periați suprafața cu albus de ou. Înțepați baza și umpleți cu amestecul de carne, ambalând ușor și netezind suprafața.
9
Întindeți celălalt disc de aluat. Vopsiți janta cu albus de ou și așezați capacul de patiserie deasupra. Asigurați marginile prin sertizarea acestora. Vopsiți plăcinta cu gălbenuș de ou și coaceți timp de 40 de minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista