Tostones
Tostones ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 13 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 60 de calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați pătlagină, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tostones, Tostones Zoila, și Tostone Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie adâncă de 12 inci sau friteuză adâncă, încălziți uleiul la 375 km f la foc mediu-mare. Feliați pătlagina în bucăți de 1/2 inch. Cu clești, așezați cu grijă pătlaginele feliate în ulei fierbinte. Gatiti 1 pana la 1 1/2 minute, rotind frecvent. (Gătiți pătlagini coapte 45 de secunde până la 1 minut.)
Scoateți din uleiul fierbinte și puneți-l pe prosoape de hârtie. Folosind tostonera sau fundul sticlei, apăsați fiecare felie de pătlagină la o grosime de aproximativ 1/8 inch. (Apăsați plantains coapte la 1/4-inch grosime.)
Întoarceți plantanele presate în ulei fierbinte. Gatiti cateva la un moment dat, intorcandu-va frecvent, pana la galben auriu si crocant.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară uniform cu sare.