Reteta picant verde și roșu Tostadas cotlet de porc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 267 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, oregano, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mărul roșu, puteți urma acest fel principal cu Apple Fare Pear Apple Pie ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tostadas Picante De Porc, Tostadas Picante De Porc, și Tostadas De Porc Mărunțit Mexican Picant (Tinga).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Frecați coapsa de porc cu amestec de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când termometrul pentru carne înregistrează 155; se răcește și se toacă cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a pregăti salsa, încălziți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Saut ceapa si usturoiul timp de 2 minute; adăugați ardei gras roșu și următoarele 5 ingrediente (ardei gras prin salsa verde). Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand ocazional, timp de 20 de minute. Se amestecă mărul și coriandrul și se gătește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Can) Canned Salsa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
7
Așezați 1/2 cană de porc și 1/2 cană de salsa pe fiecare tortilla; se presară cu 1 lingură de brânză și se acoperă cu toppingurile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Dientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.