Tostadas de pui și fasole neagră
Tostadas de pui și fasole neagră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 525 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de kit de cină enchilada, roșii, fasole condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tostadas de pui și fasole neagră, Tostadas de fasole neagră și pui, și Tostadas de fasole de pui și negru.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați tortilla (din setul de cină) pe o foaie mare de prăjituri. Pulverizați ambele părți ale tortilelor cu spray de gătit.
Coaceți 5 până la 6 minute, rotind o dată, până se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați puiul și fasolea neagră. Se amestecă amestecul de condimente și două treimi din sosul enchilada (din trusa de cină). Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Pe fiecare tortilla, întindeți 1/3 cană amestec de pui; se acoperă cu o lingură redusă de sos enchilada rămas.
Se presară cu brânză și roșii.
Se ornează cu frunze proaspete de coriandru.