Toss Romaine La Grătar
Aruncarea Romaine la grătar durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 92 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 126 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Un amestec de zahăr, sare, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crocante Romaine Toss, Sandvișuri cu pui și piper la grătar cu față deschisă, cu pene de Romaine la grătar, și Salată Caesar la grătar / Romaine la grătar atât de bine!.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Adăugați roșiile și ceapa; aruncați pentru a acoperi.
Transferați într-un wok sau coș la grătar. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 8-12 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Pune deoparte.
Pentru romaine la grătar, tăiați inimile romaine pe jumătate pe lungime, lăsând capetele intacte.
Se unge cu ulei; se presară sare și piper.
Așezați jumătățile romaine tăiate în jos pe grătar. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când este ușor carbonizat și ofilit.
Pentru pansament, așezați uleiul, oțetul, usturoiul și zahărul brun într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Tăiați grosier romaine; împărțiți între 10 farfurii de salată. Se acoperă cu amestec de roșii; stropiți cu pansament.