Toscan Cârnați Ragu
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Ragu de cârnați Toscani ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 444 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, ulei de măsline, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crockpot cârnați Toscani și Ragu de fasole albă cu Gnocchi cu unt, Fasole toscană în cârpă de roșii de vară, și Cârnați Și Fenicul Rag pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati carnatii italieni dulci si fierbinti pana se rumenesc, aproximativ 10 minute. Rupeți carnea în bucăți în timp ce gătește. Se amestecă ceapa, țelina și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa este translucidă, încă aproximativ 8 minute.
Se toarnă amestecul într-un aragaz lent.
Se toarnă vin roșu în tigaie și se amestecă pentru a dizolva bucățile de aromă maro din partea de jos a tigaiei.
Turnați vinul în aragazul lent.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, sosul de roșii și sarea după gust.
Acoperiți aragazul lent, setați la scăzut și gătiți timp de 5 ore.
Se toarnă smântâna, se amestecă, se acoperă și se gătește încă 1 oră. Reglați din nou sarea dacă este necesar și serviți.