Toscan Cârnați Ragu

Toscan Cârnați Ragu
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Ragu de cârnați Toscani ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 444 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, ulei de măsline, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crockpot cârnați Toscani și Ragu de fasole albă cu Gnocchi cu unt, Fasole toscană în cârpă de roșii de vară, și Cârnați Și Fenicul Rag pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati carnatii italieni dulci si fierbinti pana se rumenesc, aproximativ 10 minute. Rupeți carnea în bucăți în timp ce gătește. Se amestecă ceapa, țelina și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa este translucidă, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă amestecul într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se toarnă vin roșu în tigaie și se amestecă pentru a dizolva bucățile de aromă maro din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Turnați vinul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, sosul de roșii și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se amestecă bine.
7
Acoperiți aragazul lent, setați la scăzut și gătiți timp de 5 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Se toarnă smântâna, se amestecă, se acoperă și se gătește încă 1 oră. Reglați din nou sarea dacă este necesar și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista