Rețeta caramel-fistic Torte cu Halvah și ciocolată neagră ar putea satisface pofta evreiască în aproximativ 45 minute. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 340 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină universală, sirop de porumb, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Fistic, Caramel sărat și coajă de ciocolată neagră Oreo, Ciocolata Neagra-Bourbon Torte, și Întuneric & squidgy ciocolata torte.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, halva, zahărul și sarea în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până când se amestecă cu textura nisipoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați unt. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Bateți gălbenușurile de ou și 2 linguri de apă cu gheață într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se adaugă la amestecul de făină. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în 2 bile; aplatizați în discuri. Înfășurați separat în plastic. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
1
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare și grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare și fierbeți până când siropul devine chihlimbar adânc sau termometrul cu bomboane clip-on înregistrează 360 F, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 11 minute (timpul va varia în funcție de dimensiunea tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se ia de pe foc. Se amestecă cu grijă crema (amestecul va bule).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
3
Adăugați untul și bateți până se topește și se omogenizează. Se amestecă fisticul. Se răcește până la călduț, dar încă se toarnă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Pulverizați ușor tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil, cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Cuptor
5
Întindeți 1 disc de aluat între 2 foi de hârtie pergament sau hârtie cerată până la 11 inci rotunde (aluatul va avea o grosime de aproximativ 1/3 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
6
Scoateți hârtia de sus. Inversați aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Îndepărtați hârtia rămasă. Tăiați consola de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Intindeti al doilea disc aluat între 2 foi de hârtie pergament sau hârtie cerată la 10-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
9
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Ungeți marginile crustei cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Scoateți hârtia superioară de pe al doilea disc de aluat. Inversați peste umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
12
Scoateți hârtia. Apăsați aluatul în jurul marginilor tigaiei pentru a tăia și sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Așezați torte pe foaia de copt și coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 35 de minute. Se răcește complet în tigaie. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Tigaie
1
Aduceți smântână și unt doar pentru a fierbe în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și sirop de porumb; bateți până se omogenizează. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Așezați raftul peste foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Scoateți părțile laterale din tava de tartă. Inversați torte pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
6
Scoateți fundul tăvii de tartă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
7
Se toarnă glazura caldă peste torte (partea de jos a torte devine de sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Lăsați să stea până când glazura se întărește. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
9
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)
10
Feliați în pene subțiri și serviți.
11
* O confecție de susan disponibilă la delicatese, piețe din Orientul Mijlociu, supermarketuri și piețe italiene.