Torturi Mini Cassata
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 81 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30 și costă 83 de cenți pe porție. Un amestec de lichior amaretto, ciocolată dulce, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini Prăjituri Cu Rom, Mini Prăjituri De Crab, și Mini Prăjituri De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, combinați ricotta cu zahărul cofetarilor și amaretto și piureul până la foarte neted.
Adăugați jumătate din ciocolată și coaja de portocală confiată și pulsați doar pentru a combina.
Întindeți zahărul granulat pe o farfurie mică. Apăsați ușor ambele părți ale fiecărui tort de lire rotunde în zahăr pentru a acoperi, atingând excesul de zahăr. Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți jumătate din unt.
Adăugați rundele de tort cu zahăr în 2 loturi, folosind untul rămas și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până când rundele sunt aurii și zahărul este caramelizat, aproximativ 1 minut pe parte.
Transferați rundele într-un suport pentru a se răci ușor.
Așezați 6 runde pe farfurii și acoperiți cu jumătate din amestecul de ricotta. Se acoperă cu rundele rămase și amestecul de ricotta.
Presărați deasupra ciocolata rămasă și coaja de portocală confiată și garnisiți cu coajă de portocală.