Torturi de dovlecei cu Feta
Zucchini Patties cu Feta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 261 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Un amestec de mărar, ulei de măsline, dovlecel grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Torturi de dovlecei cu Feta, Torturi De Dovlecei Cu Feta, și Chiftele Cu Cuscus Feta Și Spanac.
Instrucțiuni
Aruncați dovleceii și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Transferați în sită. Apăsați excesul de lichid; așezați dovleceii într-un castron uscat.
Se amestecă în ou, gălbenuș, 1/2 cană făină, brânză și 1/2 linguriță sare.
Se amestecă pătrunjelul, ceapa și mărarul. Dacă aluatul este foarte umed, adăugați mai multă făină cu linguri.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de ulei de porumb în tigaie mare la foc mediu. Lucrând în loturi, aruncați aluatul cu linguri rotunjite în tigaie. Prajiti prajiturile pana devin aurii, 5 minute pe fiecare parte, adaugand mai mult ulei de masline si ulei de porumb dupa cum este necesar.
Transferați pe prosoape de hârtie. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte.
Așezați pe foaia de copt, acoperiți și răciți. Reîncălziți neacoperit în cuptorul 350 F 12 minute.