Torturi de Crab de porumb albastru cu gust de ardei roșu de măsline negru și vinetă de busuioc

Torturi de Crab de porumb albastru cu gust de ardei roșu de măsline negru și vinetă de busuioc
Albastru prăjituri de Crab de porumb cu negru de măsline-piper roșu savura și busuioc Vinaigrette ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 517 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,1 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, miere, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi, Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce, și Prăjituri de Crab cu gust de porumb la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapenos și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească ușor.
5
Într-un bol de amestecare, bateți împreună hreanul, muștarul, Creme fraiche până se combină. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
HreanHrean
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați carnea de crab și 2 linguri de făină și pliați ușor pentru a combina; condimentează cu sare și piper. Dacă amestecul pare prea slăbit, adăugați mai multă făină, linguri la un moment dat. La frigider, acoperit cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
CrabmeatCrabmeat
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
7
Împărțiți amestecul de crab răcit în 8 prăjituri de aproximativ 1/2 inci grosime. Dragați fiecare tort în chipsuri de porumb sau făină de porumb și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
CrabiCrabi
8
Încălziți restul de 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare și prăjiți prăjiturile aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Așezați 2 prăjituri de crab pe o farfurie și acoperiți fiecare tort cu o lingură de gust și stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
CrabiCrabi
10
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
12
Combinați busuiocul, maioneza, oțetul și puțină apă într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați mierea, uleiul de măsline și sarea, după gust și amestecați încă câteva secunde.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Meadowcroft Los Carneros Chardonnay cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Arome de pere de Anjou, mere Fuji și note de verbenasprimăvară din sticlă. Note complexe de vanilie și coacerecondimentele sunt completate de stejar subțire. Acest vin areun echilibru frumos și un finisaj persistent. 2017 Los Carneros Chardonnay se va împerechea grațios cuorice brânză și placă de mezeluri. Acest vin ar completa,de asemenea, intrări, cum ar fi halibutul prăjit cu lămâie, măsline și rozmarin; pui prăjit cu lapte bătut;sau paste Carbonara.
DificultateExpert
Gata În1 h, 6 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista