Torturi De Ceai Rusesc
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare din Europa de Est. Încercați să faceți prăjituri cu ceai rusesc acasă. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 100. Acest desert are 53 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de extract de migdale, prăjit, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încearcă Torturi De Ceai Rusesc, Torturi De Ceai Rusesc, și Paleo Prăjituri De Ceai Rusesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați untul în mixerul în picioare, puneți-l la viteză medie, apoi adăugați zahărul chiar în castron. Întoarceți-l astfel încât să devină frumos și pufos. Opriți mixerul și răzuiți marginile. Continuați să-l bateți până când este aproape alb. Acum ești gata pentru ouă. Păstrați mixerul la foc mic și adăugați-le câte 1. Așteptați să adăugați celălalt ou până când primul este complet încorporat în unt și zahăr. Acum adăugați extractele de migdale și vanilie.
Adăugați praful de copt în făină și bateți foarte bine, încorporând complet praful de copt în făină și asigurându-vă că orice pâlcuri mici de făină sunt rupte.
Adăugați doar un vârf de sare. Acum adăugați încet amestecul de făină în amestecul de unt.
Adăugați pecanele la viteză mică.
Scoateți aluatul cu un mic scooper de înghețată, baller de pepene galben sau chiar o lingură de supă, asigurați-vă că toate au aceeași dimensiune. Și nu vă faceți griji că le distanțați prea mult pe foaia de copt, nu se vor întinde, vor rămâne ca niște bile mici.
Puneți tăvile la frigider pentru aproximativ o oră. Vrei ca untul să se întărească, făcând prăjiturile crocante și delicioase atunci când sunt coapte.
Coaceți timp de 15 minute până se rumenesc. În timp ce sunt încă calde, rotiți-le în zahărul cofetarilor. Acesta va adera ușor la cookie-uri, arătând ca niște bulgări de zăpadă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.