Torturi Cu Ciocolată-Amaretti

Torturi Cu Ciocolată-Amaretti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturile de ciocolată-Amaretti. Această rețetă servește 4. O porție conține 882 calorii, 14g de proteine, și 67g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de zahăr pudră, scorțișoară, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Mini Torturi De Ciocolată Fără Făină, Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Moi Amaretti), și Biscuiți Amaretti (amaretti Fritti) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de F. Unt de unt patru cupe de cremă de 3/4 cană sau feluri de mâncare souffl. Praf cu făină; atingeți excesul. Linia de jos a cupelor cu runde de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează. Folosind porniri / opriri, amestecați migdale, amaretti, scorțișoară și sare în procesor până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
ScorțișoarăScorțișoară
MigdaleMigdale
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
4
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați unt, zahăr și ouă la procesor; se amestecă până se omogenizează și se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de biscuiți și ciocolata topită. Folosind porniri / opriri, procesați doar până la amestecare. Împărțiți aluatul între căni de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Cookie-uriCookie-uri
7
Coaceți până când vârfurile tortelor sunt uscate și umflate și testerul introdus în centre iese cu firimituri umede atașate, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați cupele în raft; se răcește 15 minute. Rulați cuțit mic în jurul marginilor de cupe pentru a elibera tortes. Întoarceți tortele pe raft și întoarceți partea dreaptă în sus; rece. (Se poate face cu 3 zile înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Bateți împreună smântâna, zahărul și extractul de migdale într-un castron mediu până când crema ține vârfurile. (Se poate face cu 4 ore înainte; la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați 1 torte pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu păpușă de frișcă, se presară cu amaretti sfărâmați și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
1
Cookie-urile Amaretti sunt disponibile în două dimensiuni. Cele mai mari (utilizate în această rețetă) sunt împachetate în perechi în ambalaje colorate, în timp ce cele puțin mai mici sunt ambalate și desfăcute în pungi de plastic sigilate. Dacă utilizați cookie-urile mai mici, măsurați în Greutate (2,6 uncii în total), nu numărați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista