Tortul de ciocolată cu conținut scăzut de zahăr al Annei

Tortul de ciocolată cu conținut scăzut de zahăr al Annei
Nevoie de un desert fără lactate? Tortul de ciocolată cu conținut scăzut de zahăr al Annei ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de îndulcitor granular de sucroloză, zahăr, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cel mai bun tort de dovlecei cu ciocolată cu conținut scăzut de carbohidrați-VIDEO, Mătușa Anne ' s imitator scorțișoară zahăr covrig Bites, și Tort de condimente pentru Ziua Mamei și Annei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi de 9 inch. Se amestecă apa clocotită în pudra de cacao și se lasă deoparte să se răcească. Într-un castron separat, cernem împreună făina de tort, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ScorțișoarăScorțișoară
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună margarina și sucroloza granulară până când este ușoară și pufoasă. Bateți vanilia, apa rece și amestecul de cacao răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat crema de tartru și zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista