Tortul de ciocolată cu 16 straturi al lui Wolfgang

Tortul de ciocolată cu 16 straturi al lui Wolfgang
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu 16 straturi al lui Wolfgang. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 20. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, zahăr granulat, espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortul Cavalerului Întunecat (Tort Triplu Cu Strat De Ciocolată), Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată malțată, și (Secret sănătos) tort Decadent cu strat de ciocolată cu glazură specială de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti tortul de ciocolată: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Unt 4 (12 x 18 x 1/2-inch) foi de copt, linie cu hârtie pergament și hârtie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Într-un bol de amestecare, combinați gălbenușurile de ou și zahărul granulat. Gatiti peste un cazan dublu in timp ce amestecati pana se tripleaza in volum si pana cand amestecul ajunge la 110 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Într-un alt bol de amestecare, bateți albușurile până la vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați zahărul pudră, puțin câte puțin, și continuați să bateți până când este rigid, dar totuși strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
6
Bateți 1/4 din bezea în amestecul de gălbenușuri de ou. Îndoiți ușor bezea rămasă în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Combinați făina, cacao, făina de migdale și sarea. Setați și pliați ușor în amestecul de ouă, puțin câte puțin. Împărțiți uniform în cele 4 foi de copt cu unt și cu o spatulă offset, răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau spongioase și fierte. Rezervați și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru a prepara siropul de cafea: într-o cratiță, aduceți apa și zahărul la fiert timp de 2 minute. Opriți focul și amestecați espresso instant. Rezervă până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Pentru a pregăti Mousse de ciocolată: într-o cratiță, aduceți apa și zahărul la fiert. Coborâți la foc mic și rezervați. Într-un bol de amestecare, folosind un bici, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare până la lumină și ribbony. Reduceți viteza și amestecați în siropul fierbinte. Continuați să bateți până se răcește ușor. Îndoiți ciocolata topită și, în cele din urmă, pliați frișca. Rezervă până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Tăiați fiecare tort în 2 bucăți pe orizontală.
2
Așezați primul strat pe o bucată de carton.
3
Ungeți cu o parte din siropul simplu de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4
Întindeți 1/8 din mousse de ciocolată uniform peste tort. Acoperiți cu un alt strat de genoise și repetați procesul până când aveți 8 straturi de genoise periate cu sirop simplu de cafea și mousse de ciocolată. Se răcește timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Tăiați aproximativ 1/4-inch din toate părțile cu un cuțit zimțat care a fost scufundat în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6
Turnați ganache-ul peste partea superioară a tortului și, folosind o spatulă offset, întindeți ganache-ul pentru a acoperi uniform partea superioară și părțile laterale ale tortului. La frigider 20 de minute sau până când ciocolata se întărește. Praf blatul cu pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
7
2 căni de smântână grea
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8
10 uncii de ciocolată dulce-amară, tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
9
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Așezați ciocolata într-un bol rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se toarnă crema peste ciocolată și se amestecă până când amestecul este neted. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista