Tortul de ciocolată al mamei mele
Tortul de ciocolată al mamei mele ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 447 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orez spaniol al mamei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie pătrată de 8 inci.
Într-o cratiță mare, topiți împreună scurtarea și cacao.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul și oul.
Se amestecă Zara cu bicarbonat de sodiu, sare și vanilie, apoi se amestecă în amestec de ciocolată. Bateți în făină. Se amestecă în apă fierbinte.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.