Tortul de catifea roșie al bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.77 pe portie. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de zahăr, făină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Tortul de catifea roșie al bunicii, și Tort de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 12 de 17-inch jelly roll pan, hârtie pergament
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un mixer stand echipat cu atașamentul zbaturi, unt smântână și zahăr, până la lumină și pufos. Între timp, într-un castron mic, faceți o pastă din colorantul alimentar roșu, cacao și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Unt
Pudră De Cacao
Cremă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
5
Scoateți vasul din mixer stand și se amestecă în pastă de mână pentru untul crem. Într-o ceașcă de măsurare, amestecați ouăle cu zară și adăugați la aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Stand Mixer
Bol
6
Se amestecă în oțet și vanilie, apoi se adaugă făină și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Oțet
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se amestecă până se combină, dar nu se amestecă peste.
8
Ungeți o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Așezați pergamentul deasupra. Ungeți pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
10
Turnați aluatul în tigaie și neteziți partea superioară pentru a uniformiza aluatul, folosind o spatulă offset.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Tigaie
11
Coaceți tortul până când o scobitoare iese curată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
12
Scoateți din cuptor și răciți în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Încălziți toate ingredientele într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Lăsați să se răcească ușor înainte de utilizare.
4
Inversați tortul pe o tăietură și feliați-l în sferturi din partea mai lungă. Pentru a asambla tortul, întindeți 1 din sferturi cu o parte din glazură pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Se presară cu un sfert din pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
6
Adăugați un alt strat de tort și repetați. Continuați până când se adaugă ultimul strat. Înghețați partea de sus și presărați cu nuci pecan rămase.