Tortul de catifea roșie al bunicii

Tortul de catifea roșie al bunicii
Tortul de catifea roșie al bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.77 pe portie. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de zahăr, făină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Tortul de catifea roșie al bunicii, și Tort de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 12 de 17-inch jelly roll pan, hârtie pergament
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un mixer stand echipat cu atașamentul zbaturi, unt smântână și zahăr, până la lumină și pufos. Între timp, într-un castron mic, faceți o pastă din colorantul alimentar roșu, cacao și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
5
Scoateți vasul din mixer stand și se amestecă în pastă de mână pentru untul crem. Într-o ceașcă de măsurare, amestecați ouăle cu zară și adăugați la aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Se amestecă în oțet și vanilie, apoi se adaugă făină și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se amestecă până se combină, dar nu se amestecă peste.
8
Ungeți o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați pergamentul deasupra. Ungeți pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Turnați aluatul în tigaie și neteziți partea superioară pentru a uniformiza aluatul, folosind o spatulă offset.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
TigaieTigaie
11
Coaceți tortul până când o scobitoare iese curată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
12
Scoateți din cuptor și răciți în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Încălziți toate ingredientele într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lăsați să se răcească ușor înainte de utilizare.
4
Inversați tortul pe o tăietură și feliați-l în sferturi din partea mai lungă. Pentru a asambla tortul, întindeți 1 din sferturi cu o parte din glazură pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Se presară cu un sfert din pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
6
Adăugați un alt strat de tort și repetați. Continuați până când se adaugă ultimul strat. Înghețați partea de sus și presărați cu nuci pecan rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista