Tortul cu spaghete și chiftele al lui April Fool

Tortul cu spaghete și chiftele al lui April Fool
Tortul cu spaghete și chiftele al lui April Fool este un fără lactate desert. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 415 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort de vanilie aurie, ouă, glazură de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prăjitura cu carne a lui April Fool, April Fool ' s Day cina, și Tortul Lui April Fools.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.unsoare și făină 2 sticlă rezistentă la cuptor de 1/2 litru sau vas metalic. Pregătiți aluatul de amestec de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind apă, ulei și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se toarnă aluatul în vasul uns și făinat.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Coaceți la 177°.timp de 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în castron pe grătar timp de 30 de minute. Rulați cuțitul subțire în jurul marginii tortului; inversați tortul pe placa de servire. Se răcește 1 oră sau până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tort răcit cu îngheț cu strat subțire de glazură. Lingura rămasă glazură în pungă de plastic resigilabilă; pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Tăiați o gaură mică în colțul inferior al sacului. Strângeți punga pentru a lipi glazura pe tort pentru a semăna cu spaghetele. Se amestecă căpșuni topping să se înmoaie; lingura topping pe partea de sus a tort să semene cu sos de spaghete, permițând unele să se scurgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
Sos De PasteSos De Paste
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
6
Desfaceți bomboanele; cuptor cu microunde la înălțime timp de 10 până la 15 secunde pentru a se înmuia. Rupeți fiecare bomboană în treimi; se rulează în "chiftele" și se aranjează pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
7
Presărați stratul de bomboane ras deasupra tortului pentru a semăna cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista