Tortul cu spaghete și chiftele al lui April Fool
Tortul cu spaghete și chiftele al lui April Fool este un fără lactate desert. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 415 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort de vanilie aurie, ouă, glazură de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prăjitura cu carne a lui April Fool, April Fool ' s Day cina, și Tortul Lui April Fools.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.unsoare și făină 2 sticlă rezistentă la cuptor de 1/2 litru sau vas metalic. Pregătiți aluatul de amestec de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind apă, ulei și ouă.
Se toarnă aluatul în vasul uns și făinat.
Coaceți la 177°.timp de 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în castron pe grătar timp de 30 de minute. Rulați cuțitul subțire în jurul marginii tortului; inversați tortul pe placa de servire. Se răcește 1 oră sau până se răcește complet.
Tort răcit cu îngheț cu strat subțire de glazură. Lingura rămasă glazură în pungă de plastic resigilabilă; pungă de etanșare.
Tăiați o gaură mică în colțul inferior al sacului. Strângeți punga pentru a lipi glazura pe tort pentru a semăna cu spaghetele. Se amestecă căpșuni topping să se înmoaie; lingura topping pe partea de sus a tort să semene cu sos de spaghete, permițând unele să se scurgă în jos părți.
Desfaceți bomboanele; cuptor cu microunde la înălțime timp de 10 până la 15 secunde pentru a se înmuia. Rupeți fiecare bomboană în treimi; se rulează în "chiftele" și se aranjează pe tort.
Presărați stratul de bomboane ras deasupra tortului pentru a semăna cu brânza.