Tortul cu gheață al mătușii Mary
Tortul cu gheață al mătușii Mary ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 15. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de unt, ananas, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul sudic al mătușii Mary, Mătușa Mary ' s Pot Roast, și Mătușa Mary ' s Almond Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Întindeți jumătate de napolitane zdrobite în tigaia pregătită.
Bateți zahărul și untul cofetarilor împreună într-un bol folosind un mixer electric până la crem; adăugați ouă și topping bătut. Bateți până când este complet încorporat. Îndoiți ananasul și nucile pecan în amestec.
Se toarnă amestecul de ananas peste napolitane zdrobite; deasupra cu napolitane zdrobite rămase. La frigider până la setare, aproximativ 24 de ore.