Tortul cu cafea al mătușii Anne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea al mătușii Anne. Această rețetă face 15 porții cu 75 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de cafea cu smântână a mătușii Jo, Brunch de duminică: tortul de cafea al mătușii Patty, și Tort de condimente pentru ziua de naștere a mamei și Annei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Faceți toppingul streusel: într-un castron mediu, combinați 1/4 cană de făină, 2/3 cană de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Pune deoparte.
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, 3/4 cană de zahăr, praf de copt și sare.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Crăpați un ou într-o cană de măsurare și apoi umpleți adăugați lapte pentru a face 1 cană. Se amestecă vanilia.
Se toarnă în amestecul de firimituri și se amestecă doar până se umezește.
Răspândiți în tigaie pregătită.
Presărați blatul cu streusel.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.