Tortilla Espanola
Tortillan Espanolan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, ceapă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Tortilla Spaniolă (Tortillan Espanola), Tortillan Espaamolola, și Tortillan Espaamolola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mic. Prăjiți cartofii și ceapa în ulei timp de aproximativ 15 minute. Se amestecă chorizo, dacă se dorește; gatiti inca cinci minute, sau pana cand cartofii sunt moi si usor rumeniti si carnea este fiarta. Condimentează cu sare și piper după gust.
Bateți ouăle împreună într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de cartofi și ceapă în ouă și se amestecă împreună.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mic. Întindeți cu grijă amestecul uniform pe fundul cratiței. Gatiti fara a amesteca aproximativ 10 minute. Apoi puneți o farfurie mare peste tigaie, întoarceți tigaia pentru a transfera ouăle pe farfurie. Partea gătită trebuie să fie maro auriu. Glisați cu grijă tortilla înapoi în tigaie și gătiți cealaltă parte timp de 5 până la 10 minute.