Tortilla De Porumb Proaspăt
Tortilla de porumb proaspăt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 155 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, masa, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsa Tomatillo proaspătă, Carne de porc prăjită lent cu sos de Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati, și Tortilla De Ton Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți masa și sarea într-un mediucastron. Se amestecă 1 1/2 căni de apă; frământați în castron până se formează aluatul.Aluatul trebuie să se simtă ferm șiprimăvar și să arate ușor uscat (gândiți-vă la Play-Doh).
Adăugați mai multă apăde linguri dacă este prea sfărâmicios; adăugați puțin mai multă masă dacă este prea umedă.
Măsurați 1 lingură de aluat îngrămăditși rotiți-vă într-o minge. Aplatizați pe o presă de tortilla căptușită cu o pungă de plastic. Dacă tortilla se sfărâmă, aluatul este prea uscat (adăugați mai multă apă); dacă se lipeste de plastic, aluatul este prea umed (adăugați mai multă masă). Repetați, apăsând încă 2 tortilla.
Încălziți un skilletover mare din fontă căldură medie-mare; ușorperie cu ulei. Gatiti 2-3 tortillapână când sunt carbonizate în pete și marginiîncepe să se onduleze, 1-2 minute. Întoarceți; gătiți, aproximativ 15 secunde.
Transferați pe un prosop de bucătărie; pliant pentru a se încălzi. Repetați, înbatch-uri, cu aluatul rămas.