Tortilla de Patatas
Tortilla de Patatas este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 231 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tortilla De Patatas, Tortilla de Patatas, și Omletă Spaniolă (Tortilla De Patatas) (Spania) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o strecurătoare mare, stropițicu 2 lingurițe de sare și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea în picioaretimp de 30 de minute. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cartofii și gătiți,întorcându-vă ocazional, până când sunt fragede,10-15 minute.
Adăugați ceapa la cartofi în tigaie; gătitpână când ceapa și cartofii sunt moi,5-8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați amestecul într-un castron mare; lasa sa se raceasca usor. Se strecoară uleiul într-un vas termorezistent; pus deoparte.
Adăugați ouă în amestecul de cartofi; sezon cusare. Ștergeți tigaia.
Încălziți 1/4 cană rezervată ulei la foc mediu-mare (răciți uleiul rămas pentru o altă utilizare).
Adăugați amestecul de ouă,aranjând cartofii să se scufunde.
Reduceți căldura la mediu; gatiti tortillapână aproape setat (va fi ușor rulatpe partea de sus), 25-30 de minute. Inversați pe o placă mare. Glisați în tigaie cu partea rumenită în sus.Gatiti pana la aur pe fund si gatitprin, aproximativ 4 minute mai mult.
Serviți caldsau la temperatura camerei.
Tăiați în wedges.DO înainte: Tortilla se poate face cu 2 oreînainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.