Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tortilla de hrișcă și Ignam cu prăjit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 373 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, căței de usturoi, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Susan Se Amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă.
Instrucțiuni
1
Tortilla:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
2
Se toarnă hrișca și făina albă într-un castron mare.Rotiți rapid făina cu o mână în timp ce turnați aproximativ 3/4 din apă.Acum amestecați făina și apa cu ambele mâini ridicând bucăți de aluat, strângându-l și aruncându-l înapoi în castron; iar făina este bine amestecată.Poate doriți să adăugați apa rămasă.Aluatul trebuie să fie flexibil, dar nu prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Hrișcă
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se amestecă wasabi , albuș de ou și yam.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Wasabi
Yam
4
Adăugați acest lucru la aluat și lucrați bine centimetri.Dacă aveți un amestec de mixer rezistent în ignam folosind lama de aluat, dacă nu continuați să amestecați cu mâinile.Dacă utilizați un mixer continuați să amestecați aluatul timp de aproximativ 10 minute sau până când aluatul este strălucitor și formează o bilă.Dacă frământați cu mâna, frământați așa cum ați face aluatul de pâine și continuați să frământați până când aluatul este strălucitor și formează o bilă.Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 2 ore.Îndepărtați blatul (sau placa) cu făină de hrișcă și ciupiți o bucată de aluat de 2/1/2", pudrați sucitorul cu făină de hrișcă.Aplatizați aluatul cu mâna, apoi rulați pentru a forma o tortilă rotundă de 1/4" sau mai subțire, întindeți tot aluatul așezând o bucată de hârtie de ceară sau plastic între tortilla.Ungeți o tigaie și la foc mediu, rumeniți ambele părți ale tortilei, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Hrișcă
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Se amestecă toate ingredientele sosului într-un castron și se lasă deoparte.Se Amestecă Fry:.Pregătiți toate ingredientele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Încălziți wok sau tigaie la apprx 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați ulei, adăugați morcovi, răsuciți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați ceapă, ciuperci, ghimbir și usturoi, amestecați prăjiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați broccoli, mazăre și dovlecei.Se amestecă până când legumele sunt încălzite, dar încă crocante.